Tir cu arcul Traditional

Federatia Romana de Arc Traditional si Field impreuna cu Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebes si Asociatia “Mühlbach 1245” organizeaza cu prilejul Zilelor Cetatii Medievale Mühlbach in perioada 21 – 22 iunie 2014 o noua editie a concursului de tir cu arcul traditional ”Arcasul Tinutului”.
Primii 10 arcasi inscrisi vor avea cazarea asigurata de organizatori.
Asociatia “Mühlbach 1245” va premia tinuta medievala cea mai reusita.
Primii trei arcasi din fiecare categorie vor fi premiati cu diplome si trofee.
Participantii au posibilitatea de a-si prezenta arcurile sau accesoriile de tir cu arcul produse de ei insisi.

Pentru alte informatii va rugam sa intrati pe Federatia Romana de Arc Traditional si Field sau pe profilul de facebook al FRATF.

Concurs 3D Bowhunter – Moneasa, Arad

Clubul Sportiv Fitnext Arad organizeaza in perioada 13 – 15 iunie la Moneasa, judetul Arad, competitia de tir cu arcul pe tinte animale 3D Bowhunter.

Mai multe informatii gasiti pe Federatia Romana de Arc Traditional si Field si pe contul de facebook al C.S. Fitnext Arad.

Toti amatorii de acest gen de competitii sunt asteptati pentru o noua experienta de tragere cu arcul in teren variat.

Turneul Cetatilor – Field Open Arad

Pe data de 17 mai 2014 sa desfasurat la Arad, in Cetatea Aradului, o noua etapa a competitiei de tir cu arcul in teren variat Turneul Cetatilor.

Multumim pentru sprijinul acordat Ministerului Apararii Nationale si Consiliului Judetean Arad.

Au participat 50 de sportivi de la cluburi din Romania(Arad, Bucuresti, Timisoara, Alba Iulia, Brasov, Lugoj) si din Ungaria.

Vremea a fost foarte frumoasa si participantii sau bucurat de aceasta noua intilnire cu tragerea cu arcul in teren variat dupa reguli IFAA.

Va multumim pentru participare

Historical Traditional – Timisoara

Federatia Romana de Arc Traditional si Field(FRATF) si Clubul Sportiv TMArchery au organizat la Timisoara in data de 04 Mai 2014 primul concurs de tir cu arcul traditional dupa reguli IAA.

Au participat 60 de arcasi traditionalisti din Romania si Ungaria. Acestia au avut parte de o competitie frumoasa cu un numar de 23 de tinte in miscare, dispuse la distante variabile(tinta japoneza – 28 metri sau cea koreana – 145 metri) sau tinte animale 3D.

Evenimentul a fost mediatizat de catre partenerii nostrii: DIGI Tv, TVR Timisoara, Prima Tv, Sport9.ro, Banat.info

Imagini de la concurs pot fi gasite pe contul de Facebook al Clubului TM Archery si al Federatiei Romane de Arc Traditional si Field

Alti parteneri la organizarea evenimentului au fost: Archeryshop Bucuresti si Archeryshop Timisoara, Clubul din Gyula, Ungaria.

Multumim pentru participare