Dublu Campion National Field

O premiera in tir cu arcul din Romania s-a inregistrat in anul 2016 cand un arcas de la categoria Juniori a castigat titlurile de Campion National la concursurile organizate dupa regulile International Field Archery Association si World Archery.

ALEXANDRU SCUTARU – Clubul Sportiv Aktiv Bucuresti – divizia Recurve, este Campion National la Campionatul National organizat de Federatia Romana de Arc Traditional si Field organizat in Cetatea Alba Iulia si la Campionatul National organizat de Federatia Romana de Tir cu Arcul la Jimbor.

Felicitari pentru aceasta performanta si succes in continuare!

Dublu Campioni Nationali – 3D

O premiera in tir cu arcul din Romania s-a inregistrat in anul 2016 cand doi arcasi au castigat titlurile de Campion National la concursurile organizate dupa regulile International Field Archery Association si World Archery.

HORIA FENECHIU – Clubul Sportiv Aktiv Bucuresti – divizia Compound, este Campion National la Campionatul National organizat de Federatia Romana de Arc Traditional si Field organizat la Fundata-Cheile Gradistei si la Campionatul National organizat de Federatia Romana de Tir cu Arcul la Predeal.

BOGDAN NITULESCU – Clubul Sportiv Crown City Brasov – divizia Longbow, este Campion National la Campionatul National organizat de Federatia Romana de Arc Traditional si Field organizat la Fundata-Cheile Gradistei si la Campionatul National organizat de Federatia Romana de Tir cu Arcul la Predeal.

Felicitari si succes in continuare.