The Post slider allows you to display a 2-5 column slider with entries, that are fetched from any of your Themes active Taxonomies. This also includes Taxonomies that are added via Plugins. So for example if you have a shop plugin active you will also be able to display the latest Products.

Latest Posts

Aktiv Club

Curs de instructori IFAA

In perioada 18 - 20 Martie 2016 a fost primul curs de instructori IFAA Level 1 organizat de Federatia Romana de Arc Traditional si Field cu certificare internationala.
Aktiv Club

Scoala Altfel

In perioada 06 - 10 aprilie Federatia Romana de Arc Traditional si Field impreuna cu Aktiv Club au organizat activitati de promovare a tirului cu arcul in gradinite si scoli din Bucuresti.

Street Delivery – Tir cu arcul langa Ateneul Roman

Antrenorul Doru Danilet si instructorii Marian Ivan, Codruta Angelescu si Iulia Nicolescu de la AKTIV CLUB au adus zambetul pe chipul fiecarui om care a tras la tinta.

Scoala Altfel – Saptamana de promovare

Am organizat intalniri cu copiii de diferite varste de la scoli din Galati (clasa pregatitoare - clasaVII), din Bucuresti(Patelimon, Aviatiei, Calea Grivitei - copii din clasele 1 - 7).
Aktiv Club

Promovare de tir cu arcul Galati

In data de 07 aprilie 2014 Clubul sportiv Aktiv Bucuresti va organiza un eveniment de promovare a tirului cu arcul la Galati.
Aktiv Club

Promovare de tir cu arcul Sibiu

In data de 12 martie 2014 Clubul sportiv Aktiv Bucuresti a organizat un eveniment de promovare a tirului cu arcul la Sibiu.

Latest Portfolio Entries without Excerpt